Siirry sisältöön

Kuntalaisaloitteesta pari vuotta sitten aloitettu järviuimakoulutoiminta jatkuu myös tänä kesänä. Tulevan kesän järviuimakoulussa järjestämme 2 uimatasoryhmää, aloittelijat ja vähän osaavat. Ryhmissä on max. osallistujamäärä 10 lasta/ryhmä. Ryhmät toimivat samaan aikaan, eli tarvittaessa ryhmän vaihto onnistuu sujuvasti.

Taso1 Vesipeuhuryhmä vähemmän uineille, alaikäraja 6 vuotta (vauvauimarit ym enemmän uineet mahdollisesti jo nuorempina, kysy tarvittaessa lisätietoja). Osallistujilta ei vaadita aikaisempaa uimataitoa tai uimakoulutaustaa. Ryhmässä harjoitellaan lautojen ja lötköpötköjen kanssa vedessä toimimista ja alkeisuintitaitoja. Huomioithan, että uimakouluun on järkevää osallistua vain, mikäli lapsesi uskaltautuu veteen ilman omaa huoltajaansa.

Taso2 Ryhmä on tarkoitettu kaikille lapsille, jotka hallitsevat vähintään 5 metrin alkeisuintitaidon.
Kurssilla vahvistetaan alkeisuinteja, sekä harjoitellaan eri lajien uintitekniikoita, vedestä pelastautumista sekä opetellaan hyppyjä.

Järviuimakoulu järjestetään ma 24.6. – pe 28.6.2024 päivittäin klo 10.00 -11.00 välisenä aikana. Uimakoulun aikana 2 saunataukoa. Myös kesäkerholaisten on mahdollista osallistua.

Ilmoittautuminen 13.6.2024 mennessä Eveliina Levulalle, puh. 044 7201051 tai sähköpostilla eveliina.levula@siikainen.fi. Uimakoulu maksaa 10€ / lapsi, maksetaan käteisellä ensimmäisellä kerralla.