Siirry sisältöön

Yhdeksän kunnan alueella käynnissä oleva Verkostosta vetovoimaa -yhteistyöhanke herättää alueemme elinvoimaisuutta monipuolisilla toimenpiteillä. Hankkeen yksi osa on yrityskohtaisten työpaikkavideoiden tuottaminen, jotka toteutetaan tämän vuoden loppuun mennessä. Näiden videoiden avulla tuodaan esiin Pohjois-Satakunnan monipuolisia työmahdollisuuksia ja innostetaan erityisesti nuoria näkemään alueemme potentiaalin.

Nuoret – alueemme tulevaisuuden tekijät

Nuorten sitoutuminen kotikuntaansa on avainasemassa kunnan elinvoiman turvaamisessa. Kehittämällä veto- ja pitovoimaa vastaamaan nuorten odotuksiin ja tarpeisiin, voimme varmistaa, että he näkevät paikkakunnan houkuttelevana asuin- ja työpaikkana tulevaisuudessakin. Vaikka kaupungistuminen jatkaa megatrendinä, on maalle muuttamisen suosio kasvussa. Siksi on ensiarvoisen tärkeää tarjota nuorille kattavaa tietoa kotikuntansa tarjoamista työmahdollisuuksista, rohkaisten heitä näkemään elämä maaseudulla potentiaalisena vaihtoehtona myös tulevaisuudessa.

Kutsu yrityksille: Osallistu työpaikkavideoiden tekoon ja esittele yritystäsi nuorille

Onko yrityksesi valmis saamaan uutta näkyvyyttä ja tavoittamaan tulevaisuuden talentteja? Tuotamme yrityskohtaisia työpaikkavideoita, jotka esittelevät laaja-alaisesti alueen yritystoimintaa ja avaavat nuorille ovia työelämään. Videot tarjoavat loistavan tilaisuuden näyttää konkreettisesti, millaista työ yrityksessänne on, olipa kyseessä TET-paikat, kesätyöt, ammattikoulu- tai korkeakouluharjoittelut.

Videoiden avulla yritys saa mahdollisuuden esitellä toimintaansa ja sen tarjoamia uramahdollisuuksia laajalle nuorisoyleisölle. Videot ovat erinomainen keino näyttää, miten nuoret voivat alkaa rakentamaan uraansa omalla kotipaikkakunnallaan.

Kiinnostuitko? Ilmoita yrityksesi mukaan tämän linkin kautta

Videot toteutetaan syksyn 2024 aikana.  Jokaisesta kunnasta mukaan mahtuu 5-7 yritystä, jotka valitaan ilmoittautumisen perusteella.

Tietoa hankkeesta

Verkostosta vetovoimaa -yhteistyöhanke on Leader Pohjois-Satakunnan hallinnoima ja Euroopan maaseuturahaston osarahoittama hanke, jossa kehitetään alueen elinvoimaisuutta, madalletaan maalle muuttamisen kynnystä ja osallistetaan alueen asukkaat kertomaan parhaat puolet kotiseudusta. Yritysyhteistyö videoiden avulla on yksi kahdestatoista hankkeen toimenpiteestä. Mukaan ovat sitoutuneet seuraavat kunnat: Merikarvia, Siikainen, Pomarkku, Kankaanpää, Karvia, Jämijärvi, Parkano, Ikaalinen ja Kihniö.
Hankkeen toiminta-aika: 1.1.2024-30.6.2026.

Kysy lisää!

Hankkeen verkkosivut: https://aktiivinen.fi/tietoa-meista/asiantuntijapalvelut/verkostosta-vetovoimaa/

Projektipäällikkö Noora-Mari Syväluoma
Leader Pohjois-Satakunta, Verkostosta vetovoimaa -yhteistyöhanke
noora-mari.syvaluoma@kankaanpaa.fi
040 190 9440

Hankekoordinaattori Noora Elonen
Leader Pohjois-Satakunta, Verkostosta vetovoimaa -yhteistyöhanke noora.elonen@kankaanpaa.fi
040 577 1300