Siirry sisältöön

Sosiaali ja terveys

Satakunnan hyvinvointilaue

Satakunnan kuntien sosiaali- ja terveystoimen, sote-kuntayhtymien, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Satakunnan hyvinvointialue (siirtyy uudelle sivustolle)

Hyvinvointialueen verkkosivustot täydentyvät lähiaikoina. Vielä toistaiseksi löydät yhteystiedot PoSan verkkosivuilta (linkit sivun alaosassa).

Palvelunumero ja chat auttavat vuodenvaihteessa

Asukkaat
Asukkaiden palvelunumero on 0100 2244. Palvelunumero vastaa maanantaista 2.1.2022 klo 8 lähtien. Palvelunumero palvelee kaikkia satakunnassa asuvia arkisin klo 8-16 välillä. Numeroon voi soittaa, kun ei tiedä mihin olisi tilanteessa tai ongelmansa kanssa yhteydessä. Palvelunumerosta ei voi varata tai perua hoitoaikoja hyvinvointialueen palveluihin.

Terveyteen liittyvissä hätätilanteissa tulee ottaa yhteys hätänumeroon. Arkisin virka-aikaan kiireettömissä tapauksissa tulee ottaa yhteyttä omalle terveysasemalle tai päivystysapuun 116 117. Päivystysapu palvelee koko Satakunnan hyvinvointialuetta.

Neuvonta-chat
Asukas voi käyttää myös neuvonta-chat -palvelua, joka löytyy hyvinvointialueen verkkosivujen etusivulta (siirtyy uudelle sivustolle) maanantaina 2.1.2022 alkaen. Chat-palvelu auttaa, kun ei tiedä mihin olisi yhteydessä hyvinvointialueen palveluissa.

Sosiaali- ja terveyspalvelut

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä (Siirtyy uudelle sivustolle).

Siikaisissa on lähipalveluna peruspalvelukeskus. Siikaisissa sijaitsee myös ikäihmisille tarkoitettu palvelukoti Metsätähti.

Erikoissairaanhoidon järjestää Satakunnan sairaanhoitopiiri (Siirtyy uudelle sivustolle).

Ikäihmisten toimintakykyä ja hyvinvointia edistää osaltaan Siikaisten vanhusneuvosto.
PoSan ikäihmisten hyvinvointisunnitelma (pdf)

Aikuissosiaalipalvelut
Kuntavastaanotto parillisten viikkojen perjantaina klo 9.00-11.00.
p. 044 577 5211

Ota yhteyttä

Etkö löytänyt etsimääsi? Ota yhteyttä ja kerro meille kuinka voimme auttaa.

11 + 15 =

Haku