Siirry sisältöön

Yrityspalvelut

Siikaisten kunta ostaa yritysten neuvontapalveluita Kankaanpään kaupungin elinkeinotoimelta ja Satakunnan Yrittäjät -yhdistykseltä. Palvelut ovat siikaislaiselle yrittäjälle ja yrittäjyyttä suunnittelevalle maksuttomia. Lisäksi käytettävissä ovat ProAgrian yritysasiantuntijat.

Siikaisten alueen yritysneuvoja on Mari Raukola. Mari ohjaa myös muiden yrittäjille tarkoitettujen palveluiden piiriin, joista esimerkkejä alla.

Siikaislaisten yrittäjien käytössä ovat myös mm. Satakunnan ELY-keskuksen yrityksille suunnatut palvelut, mm. yritysten kansainvälistyminen ja investointituet.
Aktiivinen Pohjois-Satakunta ry (Siirtyy uudelle sivustolle) toteuttaa Leader –ohjelmaa Siikaisten alueella. Leader-rahoitustukea voi saada myös yrittäjä. Satakunnan yrittäjien kautta toimii jäsenyydestä riippumaton kaikille avoin omistajanvaihdosneuvonta. Yhteyshenkilö on Pia Österlund.

Siikaislaiset yritykset voivat kysyä neuvoa myös Pro Agriasta, jossa käynnissä on ”Maaseutuyritysten kasvun portaat – Yhteistyöllä kannattavuutta” -hanke (siirtyy uudelle sivulle). Investointia suunniteltaessa ProAgrian yritysasiantuntijat etsivät yhdessä yrittäjien kanssa parhaan mahdollisen rahoituksen eri rahoitusinstrumenteista. He auttavat sähköisten palveluiden käyttöönotossa. Saat apua idean kehittelyyn, sparrausta liiketoimintasuunnitelman tekoon sekä vinkkejä kustannusarvion laadintaan.

Tavoitteena on auttaa maaseutuyrityksiä parantamaan kannattavuuttaan ja kehittämään kilpailukykyään.

Tasapuoliset neuvontapalvelut ovat helposti saavutettavissa koko maakunnan alueella. Asiantuntijat ovat ajan tasalla tarjolla olevista tuista ja pyrkivät etsimään niistä yrittäjälle parhaan mahdollisen tuen.

Yrityksen kehittämispalvelut

Yrityksen kehittämispalvelut

Mari Raukola

040 542 0456
mari.raukola@kankaanpaa.fi

Aloittavien yritysten neuvonta

Aloittavien yritysten neuvonta

Anne Heikintalo

050 527 7145
anne.heikintalo@yrittajat.fi

Omistajanvaihdosneuvonta

Omistajanvaihdosneuvonta

Pia Österlund

050 410 0957
pia.osterlund@yrittajat.fi

Pohjois-Satakunnan alueen yritysasiantuntija

Pohjois-Satakunnan alueen yritysasiantuntija

Pirita Huhtasalo

0500 190 180
pirita.huhtasalo@proagria.fi
ProAgria Länsi-Suomi, Länsi-Suomen maa- ja kotitalousnaiset, Satakunta

Ota yhteyttä

Etkö löytänyt etsimääsi? Ota yhteyttä ja kerro meille kuinka voimme auttaa.

10 + 1 =

Haku