Siirry sisältöön

Nuorisoneuvosto

Siikaisten nuorisoneuvosto toimii Siikaisten nuorisopalveluiden alaisuudessa ja sen toimipaikka on Siikaisten kunta. Siikaisten nuorisoneuvosto on uskonnollisesti sekä puoluepoliittisesti sitoutumaton ja toimii Siikaisten kunnan organisaatiossa nuorten asiantuntijaelimenä.

Nuorisoneuvoston keskeisimpinä tavoitteina on edistää nuorten hyvinvointia kehittämällä nuorille suunnattuja vapaa-ajanpalveluja ja parantamalla nuorten vaikuttamismahdollisuuksia. Nuorisoneuvosto on aktiivinen ryhmä, joka järjestää erilaisia päihteettömiä tapahtumia nuorille ja osallistuu Siikaisten kunnassa tehtäviin nuoriin vaikuttaviin päätöksiin. Nuorisoneuvosto tukee omalla toiminnallaan nuorisotyötä. Nuorisoneuvosto tekee tarvittaessa aloitteita ja kannustaa tällä tavalla myös kaikkia muita nuoria osallistumaan ja vaikuttamaan yhteiskunnallisiin asioihin.

Nuorisoneuvoston jäsenet ovat siikaislaisia 12–19-vuotiaita nuoria. Neuvostossa voi toimia enimmillään puheenjohtaja ja kuusi (6) jäsentä sekä 2 varajäsentä. Nuorisoneuvoston jäsenet valitsee Nuorisoneuvoston yleiskokous, joka pidetään vuosittain ja joka on kaikille avoin. Vaalikelpoisia ja äänivaltaisia ovat kaikki siikaislaiset 12–19-vuotiaat nuoret.

Nuorisoneuvoston jäsenet 2023:

Janica Nurminen, puheenjohtaja
Leevi Halminen, varapuheenjohtaja
Miika Santti, jäsen
Jessica Nurminen, jäsen
Patrik Sengström, jäsen
Patricia Vettenranta, jäsen
Senja Sengström, jäsen
Sanni Korhonen, varajäsen
Netta Rantala, varajäsen

Ota yhteyttä

Etkö löytänyt etsimääsi? Ota yhteyttä ja kerro meille kuinka voimme auttaa.

11 + 3 =

Haku