Siirry sisältöön

TE-live perjantaina 5.4. klo 12.00

Hei sinä mukava, huumorintajuinen, joustava ja ”luonnikas” varhaiskasvatuksen opettaja. Siikaisten päiväkoti Pikku-Santrassa olisi avoimena vakituinen paikka juuri sinulle, joka pidät työskentelystä pienessä ryhmässä ja pienten 1 – 3-vuotiaiden lasten kanssa. Varhaiskasvatuksen opettajan ensimmäinen sijoituspaikka on edellä mainitun ikäryhmän päivähoitoryhmä, jossa on noin 10 lasta ja tiimin jäseninä sinun lisäksi kaksi lastenhoitajaa. Päiväkodissa toimii myös vanhempien lasten ryhmä (3 – 5-vuotiaat), jossa työskentelee varhaiskasvatuksen opettaja, kaksi lastenhoitajaa ja osan työajastaan myös päiväkodin johtaja.

Päiväkoti on perustettu vuonna 1990 ja nykyiset tilat ovat valmistuneet vuonna 2006. Päiväkodin toimintaympäristö mahdollistaa monipuolisen toiminnan ja pihapiiri ja lähiympäristö tarjoavat turvalliset ja hyvät mahdollisuudet leikkiin ja liikuntaan kaikkina vuodenaikoina.

Kelpoisuusvaatimukset
Varhaiskasvatuslain 6 luvun 26 §:säädetään varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuudesta seuraavaa: Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen opettajan tehtäviin on vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, joista voidaan säätää tarkemmin valtioneuvoston asetuksella, tai jota on täydennetty mainituilla opinnoilla. Lisäksi varhaiskasvatuksen opettajan toimeen on kelpoinen henkilö, jolla on varhaiskasvatuslain 14 luvun 75 §:ssä säädetyn henkilöstöä koskevan siirtymäsäännöksen mukainen kelpoisuus.

Muuta valintaan liittyvää
Palvelusuhteen ehdot ja palkkaus ovat OVTES:n mukaiset. Tehtävän täytössä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään vakinaisesti valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saannista.

Lisätiedot
Lisätietoja haettavana olevasta varhaiskasvatuksen opettajan toimesta antaa rehtori-sivistystoimenjohtaja Jari Tuuri, 044-7201 041 ja sähköposti jari.tuuri@siikainen.fi ja päiväkodinjohtaja John Söderbacka, 044-7201072 ja sähköposti john.soderbacka@siikainen.fi.

Hakuaika ja hakemusten jättäminen
Hakemukset liitteineen tulee toimittaa viimeistään maanantaina 7.5.2024 klo 15.00 sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@siikainen.fi tai postitse osoitteeseen Siikaisten kunta, rehtori-sivistystoimenjohtaja Jari Tuuri, Kankaanpääntie 1A, 29810 SIIKAINEN.

Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo ja kopiot kelpoisuuden osoittavasta todistuksesta.

Ilmoitus Työmarkkinatorissa
TE-live perjantaina 5.4. klo 12.00