Siirry sisältöön

 

Nyt on mahdollisuus ostaa se unelmatontti ja rakentaa unelmatalo Pohjois-Satakuntaan, Siikaisten syliin! Hinnat eivät päätä huimaa, sillä päätimme myydä tontteja alennetuin hinnoin tämän vuoden loppuun asti! Älä siis hukkaa aikaa, vaan tutustu tarjontaamme ja tee kaupat jo tänään!

Lisätietoja tonteista ja rakentamisehdoista voit kysellä meidän tekniseltä johtajalta Anne Järvenrannalta!

 

Tonttien halpuutetut hinnat:

Heinijoki
korttelit 68 ja 69 hinta 700€
korttelit 70, 71 ja 72 hinta 200€

Eteläpää
kortteli 94 tontit 1-8 hinta 500€

Kunnannokka
kortteli 124 tontit 2 ja 5 hinta 1000€

Tonttiesite (pdf)

 

 

Anne Järvenranta

Anne Järvenranta

tekninen johtaja

Heinijoen asuinalue tarjoaa Siikaisten kuntakeskuksen alueelta väljiä, luonnonläheisiä pientalotontteja!

Alue sijoittuu Siikaisten keskusta-alueelle, noin 1 km etäisyydelle ydinkeskustasta. Kaava-alueen länsiosa rajautuu Hirvijärventiehen, joka on yksi keskusta-alueen pääväylistä. Alueella on vesijohto- ja viemäriverkosto. Keskeinen elementti alueen pohjoispuolella on Heinijoki, mihin alue osittain rajoittuu.

Heinijoen tontit (pdf)
Heinijoen asemakaava (pdf)

Kuvassa joutsenia Heinijoella

Eteläpään matkailu- ja virkistysalueen läheisyyteen on mahdollista rakentaa jopa 150 neliön ympärivuotiseen käyttöön soveltuvia taloja. Vahvistettuun asemakaavaan kuuluu neljä pihapiiriä, joissa on yhteensä 24 tonttia kooltaan 1380 – 2465 m².

Kivenheiton päässä alueesta sijaitsevat uimaranta, frisbee- ja minigolfradat, pururata sekä hoidettu latuverkosto talviurheilun ystäville!

Eteläpään tontit (pdf)

Ilmakuvaa Eteläpäästä

Kunnannokassa omakotitaloasumista järvimaisemissa lähellä kirkonkylän palveluita.

Aivan Siikaisjärven tuntumassa keskusta-alueella, Kunnannokassa on vapaana omakotitalotontteja kooltaan 1695-2080 m². Alueella on vesijohto- ja viemäriverkosto. Keskustan palvelut, yhtenäiskoulu ja päiväkoti kivenheiton päässä.

Kunnannokan tontit (pdf)

Ilmakuvaa Kunnannokasta