Siirry sisältöön

Hirvijärvi

Majavia ja luontoruokailua

Hirvijärvelle asutus saapui 1684. Kylä sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Siikaisten kirkonkylästä. Matkatessasi Hirvijärvelle koristaa teiden varsia vanhat talonpoikaistalot ja kauniit kivinavetat.

Hirvijärvi tarjoaa paljon nähtävää niin luonnossa liikkujalle, metsästäjälle kuin kalastajallekin. Myllykoski kalliomaisemineen on tunnettu majavistaan ja kalaisa Hirvijärvi houkuttelee kalamiehiä niin kesällä kuin talvellakin. Hirvijärven kota tarjoaa matkailijalle levähdyspaikan, kokoustilan tai tarvittaessa vaikkapa yösijan.

Kulttuuria Hirvijärvellä edustaa Westergårdin aittamuseo. Museo sijaitsee aivan Hirvijärven kodan läheisyydessä. Museossa on tilan omaa esineistöä, vanhimmat aina 1700-luvulta saakka. Esineistöön kuuluu esimerkiksi taloustavaroita, miesten työkaluja, työkoneita ja savupirtin puulukko. Museon läheisyydessä on toimiva paja, johon voi tutustua museokäynnin yhteydessä.

Hirvijärven siltatanssit vetävät vuosittain väkeä mukavan tunnelman ja musiikin pariin. Tapahtumaa on järjestetty jo yli kolme vuosikymmentä. Hirvijärven ympäristöä hyödyntävät niin patikoinnin, pyöräilyn kuin melonnankin harrastajat. Kodalle on mahdollisuus saada etukäteisvarauksesta esimerkiksi retkeesi sopiva lounas tai kahvitus. Kotaa vuokrataan myös yksityiskäyttöön. Soita ja kysy lisää! 040 838 4610

Hirvijärven rannalla sijaitsevat Niinionton lomamökit. Mökkien läheisyydestä löytyvät hyvät marja- ja sienimaastot, Myllykosken majavapaikka ja talvisin Pohjois-Satakunnan moottorikelkkareitti.

Maisemakuvaa Hirvijärveltä
Hirvijärven rantaa
Hirvijärven silta ja uimaranta

Ota yhteyttä

Etkö löytänyt etsimääsi? Ota yhteyttä ja kerro meille kuinka voimme auttaa.

7 + 1 =

Haku